A 2011. szeptember 30. és 2011. október 31. között benyújtandó LEADER pályázatokhoz kapcsolódó célterületek katalógus formájában elérhetőek elektronikus formában az alábbi linken:

http://www.mvh.gov.hu/portal/MVHPortal/default/mainmenu/alkalmazasok/viewer/1000023

 

Lehetőség van LEADER jogcím, település és Helyi Akciócsoport tekintetében szűrést végezni a katalógusban. Amennyiben Ön a térségünkben megnyíló összes LEADER pályázati lehetőségről szeretne tájékoztatást kapni, a HACS névnél kérem válassza ki a Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesületet.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a pályázatok benyújtásának előfeltétele a projekt adatlap kitöltése és benyújtása a Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesülethez (2458 Kulcs, Rákóczi u. 139.).

Kis értékű projektre benyújtott projekt adatlapok esetén: 2011. szeptember 5.

Nem kis értékű projektre benyújtott projekt adatlapok esetén: 2011. szeptember 29.

A LEADER programhoz kapcsolódó előzetes projektjavaslatok benyújtásához és a Helyi Bíráló Bizottság ügyrendjéhez kapcsolódó határidők az alábbiak szerint alakulnak:

 

Benyújtási határidők A projekt adatlap HBB-nek történő utolsó benyújtási idejének kezdete Az első HBB ülés időpontja A projekt adatlap HBB-nek történő utolsó benyújtási időpontja Az utolsó HBB ülés időpontja
Kis értékű projektekre benyújtott projekt adatlapok esetén A vonatkozó jogcímrendelet hatálybalépésének első napjától 07.30. A vonatkozó jogcímrendelet hatálybalépését követő első 20 napon belül 08.18. A pályázati időszak első napját megelőző 25. nap 09.05. Legkésőbb a pályázati időszak első napját megelőző 20. napon 09.10.
Nem kis értékű projektekre benyújtott projekt adatlapok esetén A vonatkozó jogcímrendelet hatálybalépésének első napjától 07.30. A vonatkozó jogcímrendelet hatálybalépését követő első 20 napon belül 08.18. A pályázat benyújtási időszak kezdete előtti utolsó nap 09.29. Legkésőbb a pályázati benyújtási időszak megkezdését követő 5. napon 10.05.

 

Kérünk mindenkit a projekt adatlapok benyújtásánál meghatározott határidők betartására, mivel a határidőn túl beérkezett projektjavaslatokat a Helyi Bíráló Bizottság nem tudja elfogadni. A projekt adatlapot személyesen vagy postai úton lehet Munkaszervezetünkhöz eljuttatni (2458 Kulcs, Rákóczi u. 139.).

 

Projekt adatlap letölthető:

 

http://www.mezofoldihid.hu/index.php?page=hirek&csoport_id=1&hid=233&lap=

 

A LEADER keretében meghirdetett célterületekhez kapcsolódó célterület nyomtatványok az alábbi linkeken elérhetőek és letölthetőek:

 

http://www.mezofoldihid.hu/index.php?page=menu_116

 

http://umvp.eu/?q=leader-palyazati-felhivas

A LEADER pályázatok kizárólagosan elektronikus úton nyújthatóak be ügyfélkapun keresztül 2011. szeptember 30. és október 31. között. Az elektronikus benyújtáshoz szükséges, hogy az ügyfél rendelkezzen MVH regisztrációs számmal (G001 nyomtatvány), valamint jelszóval (G946 nyomtatvány). A nyomtatványok és a hozzájuk tartozó kitöltési útmutatók a www.mvh.gov.hu honlap „Ügyfélnyilvántartás” menüpontjában érhetőek el.

Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület

Munkaszervezete

2__szamu_melleklet_projektadatlap