Tisztelt Lakosság!

Daruszentmiklós Község Önkormányzata a lakosság teljes köre számára, a szabadidő kellemes eltöltésére, rekreációs programok megvalósítására alkalmas parkot szeretett volna kialakítani, hogy a nagyobb szabadtéri rendezvényeket, és a hagyományőrző programokat egy szép természeti környezetben, és színvonalas higiéniás feltételek biztosításával tudják megtartani.

A Falupark kialakítása Daruszentmiklóson LEADER pályázat megvalósításával megépítette a Falupark vizesblokkot, mely 5.000.000 Ft az Európai Unió és a Magyarország Kormánya által nyújtott támogatásból valósult meg.

Daruszentmiklós Község Önkormányzatának székhelye: 2423 Daruszentmiklós, Fő u. 53/D, az Önkormányzatot Rauf Norbert polgármester képviseli. Az Önkormányzat az Önkormányzati törvény által meghatározott valamennyi kötelező feladatát ellátja, valamint a biztonságos gazdálkodáson túl kiemelt szerepet tulajdonít a település fejlesztésének, a civil szervezetek támogatásának, és közreműködőként a feladat-ellátásokba való bevonásának.

A Falulánc Kulturális és Közérdekű Szövetség székhelye a Daruszentmiklós, Fő utca 61/B szám alatti Barátság-ház épülete. Képviselője: Fogarasi Béla elnök. A szervezet célja: Daruszentmiklós település hagyományainak ápolása; tiszta, igényes kultúrált lakókörnyezet kialakítása; szabadidő hasznos eltöltésének szervezése, közérdekű érdekérvényesítés.

A Faluparkhoz tartozó vizesblokkot használatba venni a Önkormányzati Hivatalban egyeztetett időpontban és módon lehet, akár az alább jelölt időpontokon kívül is:

Falupark vizesblokk nyitvatartása:

Hétfő:                    8.00 – 18.00 óra között

Kedd:                    8.00 – 18.00 óra között

Szerda:                   8.00 – 18.00 óra között

Csütörtök:              8.00 – 18.00 óra között

Péntek:                   8.00 – 18.00 óra között

Szombat:    –

Vasárnap:   –