Daruszentmiklós Község Polgármesteri Hivatala pályázatot hirdet pénzügyi előadó munkakör betöltésére.

Ellátandó feladatok: Önkormányzati költségvetés, koncepció és beszámolók összeállítása, normatíva igénylések és elszámolások, pénzügyi információs rendszerben adatszolgáltatás, statisztikai és önkormányzat jelentések elkészítése, pályázati költségvetések és elszámolások elkészítése, könyvelési feladatok, bevallások elkészítése, gazdálkodás és általános pénzügyi feladatok, pénzügyi ügyintézés.

A pályázat betöltésének feltétele: középfokú iskolai végzettség, közgazdasági szakképzettség, vagy pénzügyi-számviteli szakképesítés.

Előnyt jelentő képesítés, tapasztalat: emelt szintű szakképesítés, mérlegképes könyvelői végzettség,  államháztartási szakon szerzett mérlegképes könyvelői végzettség, közigazgatási alap vagy szakvizsga. Tapasztalat: önkormányzat vagy intézményi gazdálkodási területén végzett munka, legalább 1-3 év szakmai tapasztalat

Elvárt kompetencia: pontos, precíz, megbízható munkavégzés, terhelhetőség.

Előnyt jelentő kompetencia: B kategóriás jogosítvány, önkormányzat egyéb szakterületén szerzett tapasztalat, pályázatkészítési tapasztalat

 

A munkaviszony: határozatlan idejű, teljes munkaidős köztisztviselői jogviszony.

 

Munkabér: a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény rendelkezései szerint.

 

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások: a pályázó fényképes szakmai önéletrajza, iskolai végzettséget, szakképesítést igazoló iratok egyszerű másolata, hozzájáruló nyilatkozat, hogy a pályázati anyagot az eljárásban részt vevők megismerhetik.

 

A pályázat benyújtásának módja,  helye, ideje: A pályázatot írásban és személyesen lehet benyújtani, Polgármesteri Hivatal, 2423.Daruszentmiklós, Fő utca 53/D, legkésőbb 2012.05. 03-ig.

 

A munkakör betöltése: a munkakör 2012. május 4-től betölthető.

 

A pályázat elbírálásának módja: A pályázati feltételeknek megfelelő személyek közül a jegyző választja ki azt, akivel személyesen kíván elbeszélgetni. Az állás betöltéséről a jegyző dönt. A pályázat kiírója fenntartja a jogot a pályázati eljárás indokolás nélküli eredménytelenné nyilvánítására.

 

 

A pályázattal kapcsolatban felvilágosítást ad: Pulainé Varga Gabriella jegyző: Tel: (25) 505-403.