Forrás: DH-Online 

 

Dunaújváros/Daruszentmiklós (szs) – Jó humorral megáldott, nagydumás szövegelõket keresnek a daruszentmiklósi falunapra! Szõke András és Badár Sándor után szabadon: itt a helyi stand-up comedy!

Most mindenki megmutathatja a benne szunnyadó tehetséget, akinek van elég mersze hozzá, hogy egyedül (esetleg párban) kiálljon a színpadra emberek elé egy darab mikrofonnal! Az augusztus 25-i daruszentmiklósi falunapra ugyanis olyan jelentkezõket keresnek, akik úgy érzik, mókás és vidám történetekkel, viccekkel el tudnának szórakoztatni néhány száz embert, öt-tizenöt percen keresztül.

Semmilyen megkötés nincs: a baráti társaságokban edzõdött félprofikat és a teljesen kezdõket egyaránt várják. Daruszentmiklós önkormányzatával együttmûködve a Magyar Mentõszolgálat Alapítvány vállalta a helyi stand-up comedy megszervezését. A produkciókat legkésõbb augusztus 15-ig várják, jelentkezni a 25/434-356-os telefonszámon, vagy a Mátyás Király körút 2. szám alatt lehet, reggel nyolc és délután négy óra között. A szervezõk elõzsürizést tartanak, a legjobbak bizonyíthatnak majd a világot jelentõ deszkákon.

Az alapítvány az elsõ helyezettnek harmincezer, a másodiknak húszezer, a harmadiknak pedig tízezer forintot ajánlott fel. Ezen kívül a legtehetségesebb szövegelõknek újabb fellépéseket is megszerveznek.